YouTube va face concurență platformelor de streaming

YouTube va lansa cât de curând un hub care va permite utilizatorilor să urmărească filme sau seriale exact că cele de pe platformele de streaming Netflix, HBO, Disney+ și multe altele. Practic se dorește prin acest proiect ca YouTube să devină o alternativă low-cost a acestor platforme.

Conținutul va fi pus la dispoziția utilizatorilor gratuit însă va avea reclame, practic prin asta va fi finanțat noul proiect. Doar nu va gândeați că o să vizionați filme și seriale gratis fără să vă deranjeze nimeni. Acest proiect mi s-a părut interesant până am aflat că vor fi reclame. Păi să te uiți la un film de 2 ore și să îți afișeze platforma reclame ca acum…arunci televizorul pe geam. Mă gândesc în schimb că vor afișa reclamele după modelul posturilor TV, altfel nu cred că vor avea prea mare succes.

Mă gândesc totuși că vor pregăti și un pachet cu plată fără reclame, însă nu se cunosc prea multe detalii. Tot ce se cunoaște la momentul actual este că deja proiectul se testează cu un grup restrâns de participanți.

Ce părere aveți o să detroneze YouTube platforma Netflix?…eu zic că da, mai ales dacă vor avea conținut bun și nu vor exagera cu reclamele.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x