YouTube și reclamele

Sunt utilizator al acestei platforme, însă de când au lansat YouTube Premium parcă afișează din ce în ce mai multe reclame și mai lungi, ba chiar reclame la care nu poți să dai skip.

Acum câțiva ani era mai decentă această platformă, acum practic a ajuns destul de enervantă din cauza acestor reclame. Ce au zis dacă tot nu plătesc, hai să le băgăm reclame să se sature, oricum poate din 10 utilizatori, 1 tot cumpăra premium.

Știu și ei că Tiktok le face concurență destul de mare în ultima perioadă, ba chiar îi detronează și cei de la Google încearcă să scoată ceva mai mulți bani de pe urma acestor reclame și din abonamentele premium. Oricum mi se pare mult să plătesc 25 lei doar ca să nu văd reclame, aaa și mai primim și acces la YouTube Music, un player care mi se pare oribil. Sincer pentru muzică prefer să plătesc abonament la Spotify care este cu mult superior.

Eu am testat YouTube Premium cat a fost gratuit, 1 lună parcă, după am mers pe varianta Spotify, deoarece nu am rămas cu nimic impresionat și nici nu era pe gustul meu. Introducerea a cât mai multor reclame este de fapt o strategie bine gândită de către cei de la Google însă nu știu și dacă le iese, totuși am impresia că vor tot băga reclame și din ce în ce mai lungi.

Voi ce variantă de Youtube folosiți ?… Cum vi se pare noua abordare cu tot mai multe reclame?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x