Xiaomi se lansează pe segmentul auto

Exact cum spune și titlul,producătorul de telefoane mobile Xiaomi se va lansa pe piața auto cât de curând, mai exact de prin 2024. Xiaomi va produce automobile electrice și probabil se va bate cu marii producători actuali de pe acest segment. Țin să precizez că nu este un zvon care circulă pe internet,aceste detalii au fost dezvăluite chiar de CEO-ul Xiaomi, Lei Jun în cadrul unei conferințe.

Noul business va avea numele de Xiaomi EV si va avea un buget de startup de 1,55 de miliarde de dolari, dar cu siguranță invstițiile vor fi mult mai mari pe parcurs.

Eu cred că vor avea succes dacă vor avea acceași calitate ca și a gadgeturilor și al telefoanelor inteligente,trebuie să recunoaștem că Xiaomi oferă produse de calitate sau cel puțin eu asta am observat. Personal nu am fost dezamăgit de nici un produs al lor și sunt de părere că fac o treabă destul de bună. Sunt  convins că și autombilele vor fi de calitate chiar dacă unii vor fi sceptici deoarece Xiaomi este un producător chinez,chiar aștept cu nerăbdare să văd cu ce automobil va debuta, probabil nu va fi o mașină foarte scumpă. Momentan nu au specificat nici un model anume sau alte detalii legate de noul business, dar cu siguranță la momentul potrivit vom afla.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x