Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ un telefon impresionant

Xiaomi se pregătește să lanseze noile modele Redmi Note 13 pe data de 21 septembrie 2023. Seria va include modele Redmi Note 13 5G, Redmi Note 13 Pro 5G și Redmi Note 13 Pro+ 5G.

Modelul Redmi Note 13 Pro+ din ce am văzut va fi un telefon impresionant din toate punctele de vedere. De la designul impresionat care combină mai multe materiale pe spate care seamănă cu pielea ecologică și până la caracteristicile tehnice de top.

Ecranul va protejat de Corning Gorilla Glass Victus care va fi mult rezistent decât cel al generației anterioare. Telefonul vine cu 3 camere foto, una dintre ele de 200 megapixeli care probabil va face fotografii de o calitate superioară.

Telefonul va excela și la capitolul performanță deoarece se zvonește că va fi dotat cu un chipset MediaTek Dimensity 7200 Ultra, iar bateria va fi una de 5000 mAh cu încărcare ultra rapidă la 200W.

Prețul încă nu a fost dezvăluit, însă cu siguranță nu va fi unul foarte mic având în vedere dotările pe care le are Redmi Note 13 Pro+. Chiar dacă va fi scumpă versiunea Pro+ cred că va fi un real succes, mie unul îmi place foarte mult design-ul de pe spate, însă nici specificațiile nu sunt de trecut cu vederea.

Eu unul abia aștept să aflu mai multe detalii despre acest telefon. Am înțeles că Xiaomi pregătește și anumite surprize pentru cei care vor comanda telefoanele din seria Redmi Note 13.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x