Xiaomi Redmi Note 12 cu încărcare la 210 W

Cei de la Xiaomi au anunțat noua serie Redmi Note 12 care va fi diferită de restul telefoanelor , deoarece va avea încărcare la 210 w și camere de 200 de megapixeli.

Practic putem spune că aceste noi telefoane au spart barierele atât la capitolul încărcare cât și la capitolul camere foto. Telefonul se va încărca în 9 minute complet și asta cred că așteaptă toată lumea de la producătorii de telefoane. Și eu unul tot asta aștept să văd cât mai multe telefoane pe piață care se încarcă ultra rapid și bineînțeles sa fie și de calitate.

Momentan acest telefon se încarcă cel mai repede de pe piață și probabil va avea încasări record când va fi lansat. Pentru că oamenii s-au săturat să stea mai bine de 1 oră să li se încarce telefoanele, ăsta e principalul motiv pentru care cred că Xiaomi Redmi Note 12 va fi un real succes.

Încărcătorul va folosi tehnologie GaN, practic telefonul se va încărca la 210 w doar cu cablul și încărcătorul original, deoarece chipul E-Mark va debloca încărcarea la 210 w, altfel telefonul se va încărca la maxim 65 w dacă vor fi folosite alte surse de încărcare.

Cum spuneam și mai sus va fi dotat cu o cameră de 200 de megapixeli cu senzor Samsung ISOCELL HPX capabil sa filmeze 8K…de asemenea camerele secundare vor fi de 8 megapixeli respectiv 2 megapixeli pentru adâncime și ultrawide.

La memoria RAM va sta foarte, deoarece va avea 18 GB RAM și 256 GB memorie internă, ecranul va fi unul 6,67 inchi OLED la 120 Hz iar bateria va fi de 5000 mAh, procesorul va fi un Qualcomm 4 Gen 1. Evident vor fi mai multe variante ale acestui model disponibile pe piață, unele vor fi la prețuri mai accesibile,alte la prețuri mai mari în funcție de specificații.

Modele au fost deja lansate în China iar vânzările au început chiar de astăzi 31 octombrie cu prețuri cuprinse intre 166- 330 de euro, însă aceste prețuri în Europa vor fi considerabil mai mari din cauza taxelor.

Sunt curios cât va costa acest telefon, care este cel mai interesant despre care am auzit în ultimul timp, tot la fel de curios sunt ce durată de viață va avea bateria care se încarcă în 9 minute.

Voi ce părere aveți despre acest telefon? …eu dețin un model de telefon Xiaomi Redmi și pot spune că nu am avut nici o problemă și îl am de 1 an de zile… funcționează perfect.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x