Windows poate fi accesat de pe iPhone, iPad și computere care rulează macOS

Acum utilizatorii produselor Apple pot instalat o aplicație Windows care le permite să acceseze cele mai populare aplicații pentru sistemul de operare Microsoft.

Practic aplicația Windows App oferă acces la platforma Azzure Virtual Desktop, Windows 365,Remote Desktop Service și Remote PC, Microsoft Dev Box. Aplicația vă permite să accesați sistemul de operare Windows de pe dispozitivele Apple prin intermediul browser-ului web. Sistemul de operare Windows 11 poate fi accesat în Cloud de oriunde prin intermediul aplicației.

Momentan aplicația Windows App este la stadiul beta și nu se cunoaște odată exactă când va fi lansată o versiune stabilă. Totuși ea se poate accesa prin intermediul Test Flight însă din câte am citit doar conturile de afaceri o pot accesa momentan, în curând va fi disponibilă pentru publicul larg.

Ce părere aveți despre aplicația de la Microsoft? Eu zic că va avea un real succes, începe o nouă eră. Eu as vrea să am posibilitatea să îmi instalez pe telefon, tabletă orice sistem de operare… probabil se va ajunge și aici cât de curând.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x