Winamp se relansează

Cea mai populară aplicație de redare de muzică din anii ’90 se relansează cat de curând. Nu cred că este cineva care nu a auzit sau nu a folosit măcar odată această aplicație. Eu am utilizat aplicația până acum vreo 10 ani, de atunci ascult muzică doar pe platformele dedicate precum YouTube sau Spotify, însă sunt dispus să revin oricând.

Winamp practic se va reinventa ca să prindă la public…va fi jumătate player multimedia și jumătate platforma de streaming. Relansarea cică ar fi pregătită pentru luna viitoare. Cu ajutorul lui Winamp creatorii de muzică vor putea câștiga bani mai multi decât pe celelalte platforme pentru că vor avea un comision pentru tranzacții de 15 % spre deosebire de celelalte care au comision de 50%. Deja platforma este deschisă pentru creatorii de muzică încă din 15 martie. Aceștia își pot crea deja conturi și deasemenea își pot încărca conținutul.

Winamp va fi disponibil pentru Android, iOS dar va putea fi accesată și din browserul web. Eu unul abia aștept noua aplicație, cu siguranță o voi utiliza și în același timp cred că va fi un proiect de succes. Mă gândesc că vor veni pe piață cu ceva interesant cel puțin la început. Probabil și Winamp va fi accesibilă prin abonament lunar, dar mă gândesc că vor avea prețuri mai bune decât celelalte platforme.

Vă este dor de Winamp? O să utilizați noua aplicație?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

9
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x