VOYO gratuit 30 de zile cu Pepsi și Lays

Dacă vreți să aveți 30 de zile gratuite pe VOYO tot ce trebuie să faceți este să cumpărați un suc Pepsi și o pungă de chipsuri Lays pe același bon. Știu că această campanie este pornită din 15 ianuarie, însă nu toți au aflat de ea. Țin să precizez că este valabilă până pe 31 martie…deci mai este timp pentru cei care nu au aflat încă și vor să beneficieze de cele 30 de zile gratuite. Eu astăzi am ales să activez voucherul, pentru a viziona serialul Clanul.

După ce ați cumpărat cele două produse și aveți bonul fiscal, intrați pe www.pepsi-lays.ro și înregistrați numărul bonului fiscal și data acestuia. O să primiți un cod unic urmat de un email cu instrucțiunile. Puteți folosi voucherul dacă vreți să înregistrați un cont nou pe VOYO dar și pentru cel existent. Mai jos aveți instrucțiunile primite pe mail.

Trebuie să adăugați și un card pentru confirmarea contului, va fi retrasă suma de 0,25 lei care ulterior va fi returnată. Dacă ați făcut toți pașii vă puteți bucura de VOYO timp de 30 de zile gratuit. După dacă nu doriți ca abonamentul să se reînnoiască lunar cu 4 euro puteți renunța oricând la prelungirea automată din contul de utilizator.

Toți cei care înregistrează bonurile primesc 30 de zile gratuit, nu este prin tragere la sorți.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x