Vine valul 6 de COVID

Valuri și iar valuri așa preconizează experții în medicină, dar nu vine nici COVID-ul asta așa oricând, mai mult toamna și iarna îi place pe la noi. Așadar de prin septembrie mai mult că sigur trebuie să ne așteptăm la restricții peste restricții.

Probabil se va reveni la purtarea măștii în spațiile închise, așa că scoateți-le de la naftalină. Sper să nu se revină la restricțiile de altă dată știți voi că și așa economia este cum este, prețurile au sărit în aer la orice și tot așa.

Parcă treaba asta cu valurile de Covid îmi miroase a manevre la nivel mondial, dar până unde se va merge ?…care e scopul principal?

Dacă se oprește din nou activitatea în HORECA nu prea ne văd bine, anul viitor ne vom face concediile la Constanța cu aceași bani ca în Maldive nu că acum ar fi prea departe cu prețurile.

Războiul din Ucraina, pandemia, dezastrele naturale, toate astea au lovit puternic în economia lumii și totul se răsfrânge asupra noastră oamenii de rând. Mai lipsește acum un război între China și Taiwan cred că asta ne-ar pune capac de tot.

Deci când vine valul 6 de Covid?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x