Vine Black Friday la bebeluși și copii

Mai merg prin magazine și inevitabil ajung și pe la raionale de copii și bebeluși și văd tot felul de articole foarte, foarte scumpe și nici nu prea par de calitate. Adică dacă tot dai o grămadă de bani pe un cărucior sau pe alte articole, măcar să fie de calitate. Dar cum nu mă pricep eu la dinastea, nu prea bag în seamă astfel de articole, asta și pentru că nu am încă un copil . Când voi avea, cred că voi fi numai prin magazine de articole de bebeluși.

Dar cum tot vorbeam despre asemenea articole, hop îmi apare anunț pe telefon, știți voi când vorbiți despre ceva și deschideri telefonul, primul anunț este fix despre ce vorbeați. Îmi apare un anunț cu site-ul BabyMatters.ro și am intrat din pură curiozitate… când am văzut prețurile am zis că leșin… însă după ce am săpat puțin pe site am înțeles cum stă treaba. De fapt ei vând articole premium pentru bebeluși și copii… adică din astea de la firme gen Cybex, Cavoe, Babyzen, Cybex Platinum ș.a.m.d…mai multe detalii despre branduri găsiți pe site-ul lor…mai pe scurt ei oferă ceva ce alții nu prea oferă.

Am văzut că au și ceva oferte de Black Friday, parcă din ce am văzut pe site au reduceri de 10 % din data 31 octombrie până pe 1 noiembrie la ora 0:00…dar vor mai avea cică și în primele două săptămâni din noiembrie. Chiar dacă pare puțin reducerea de 10% eu zic că este consistentă, având în vedere prețurile.

Bine probabil o să ziceți că nu sunt prețuri de România, așa am zis și eu până să văd brandurile…nu puteam avea calitate premium la prețuri mici niciodată. Evident acest magazin se adresează persoanelor care pun accent pe siguranța copiilor și asta costă. Nu toate produsele sunt accesibile chiar oricui asta își dă seama oricine intră pe site-ul lor, evident și ei știu asta. Dar oamenii care își permit să cumpere produsele, clar pun accent pe siguranța copiilor cum spuneam mai sus și pe fiabilitate. Au produse care nu afectează sistemul osos al copilului, de exemplu nu le afectează coloana pentru că din câte am înțeles de la părinți sunt foarte comode produsele cum ar fi cărucioarele, produsele de tip marsupiu,scaunele auto etc…copilul are o poziție corectă și asta este foarte important pentru sănătatea celor mici .

E adevărat că produsele sunt scumpe, dar sunt realizate la cele mai mici detalii și cele mai înalte standarde, calitatea se reflectă în preț tot timpul. Conform părerilor pe care le au oamenii, acest magazin de articole pentru bebeluși și copii este top în România, adică nu sunt alții care să aibă standarde lor…probabil din acest motiv mi-a apărut reclamă cu site-ul.

Totuși nu cred că ar fi părinți nemulțumiți cel puțin eu nu am văzut recenzii negative, și asta dă un plus de încredere potențialilor clienți. Bine recenzii negative din partea unor persoane care nu au cumpărat niciodată de la ei sunt, că na e ușor să lași recenzii aiurea pe Google când tu de fapt nu ai cumpărat de la ei. Sunt unii care doar cu asta se ocupă, să lase recenzii companiilor…oare sunt și plătiți pentru așa ceva ?…e ceva putred la mijloc cu ăștia de lasă recenzii negative aiurea.

Din ce văd, adică din recenziile oamenilor, firma asta chiar își face treaba și sunt asumați altfel mă gândesc că nu ar fi avut atâtea recenzii pozitive, plus că nu ar fi rezistat nici pe piață. Acum stau și mă întreb cum, magazinele din domeniul ăsta cu prețuri mici dispar de pe piață și ăștia de la BabyMetters rezistă?…probabil că sunt mai serioși decât restul și omul dă un ban dar stă în față cum s-ar zice.

Chiar dacă sunt total pe lângă domeniul său subiectul ăsta momentan, pot spune că îmi plac produsele cum sunt realizate, adică se vede că e stil, chiar dacă sunt destinate copiilor, se vede că sunt premium. Îmi plac prezentările produselor, sunt realizate profi și probabil asta le aduce mulți clienți. Ca și potențial client care a luat contact prima dată cu magazinul lor pot spune că mi-au lăsat o impresie plăcută…probabil voi cumpăra de la ei când va fi cazul.

Dacă nu mi-ar fi făcut o impresie plăcută, probabil nu îmi mai pierdeam timpul ca să scriu câteva rânduri despre ei. În general când scriu articole, scriu exact cum stau lucrurile.

Lăsând astea la o parte, întrebarea este: de unde apar ăștia care lasă recenzii negative companiilor?…ăștia care nu sunt clienți?…cine îi plătește să defăimeze companiile ?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x