Verificarea coletelor la livrare

Știți bine că cea mai bună soluție prin care ne putem asigura că produsele comandate sunt exact cele comandate, sau sunt conforme este verificarea coletelor la livrare. Eu folosesc această opțiune ori de câte ori am ocazia și evident când expeditorul este și el de acord. Sunt firme care nu accepta aceasta modalitate de livrare a coletelor cu verificare.

Probabil vă gândiți că firmele vor să vă păcălească, însă nu e așa. În realitate majoritatea firmelor nu trimit colete cu verificare, deoarece sunt băieții deștepți care înlocuiesc produsele când deschid coletele, astfel firmele au pierderi destul de mari .

Am comandat și eu pe la anumite firme fel de fel de produse și când am cerut să îmi fie livrat coletul cu verificare, mi s-a spus din start că nu. Și așa am aflat de ce nu vor unii comercianți să trimită coletele cu verificare, am început să pun și eu întrebări…că na sunt colete unde chiar e nevoie de verificare mai ales când e vorba de produse cu coduri,serii sau porduse fragile.

Eu unul nici nu mă gândeam că sunt oameni care se pretează la așa ceva, să înlocuiască produsele cu altele identice dar cu defecte. Și mi-a explicat un domn de la o firmă de piese auto care și-a luat mari țepe de la băieții deștepți. Acesta expedia coletele cu verificare la livrare, când ajungea coletul la destinatar, piesa se înlocuia cu cea defectă și se refuza coletul.

Așa că dacă o să vă comandați produse și firma respectivă refuză să vă trimită coletul cu verificare, înseamnă că în trecut a pățit chestii nu tocmai plăcute.

Ce să mai….îi duce capul pe români când e vorba de furat.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x