Utilaje și scule pentru casă de la Micul Fermier

Am mai scris un articol asemănător acum câteva zile , însă astăzi vreau sa vă mai prezint un magazin online care comercializează utilaje și scule pentru casă…ce înseamnă asta?… înseamnă produse precum fierăstraie electrice, mașini de tuns gazonul,aparate de spalat cu presiune , pompe, sisteme de irigat, foarfeci și multe alte…ați înțeles ideea.

Cum scrie și în titlul este vorba despre magazinul online Micul Fermier, eu am ajuns pe acest site căutând mașini de tun iarba și trimmere. V-am spus într-un articol asemănător că vreau să îmi cumpăr o mașină de tuns gazonul și un trimmeru, așa că am început să caut oferta cât mai bune. Am găsit și la Micul Fermier ceea ce caut și văd că au prețuri destul de bune la mașinile de tuns gazonul. Mi-a făcut cu ochiul modelul ăsta însă aștept să văd ce oferte de Black Friday vor avea. Evident voi cumpăra de la magazinul care va avea cele mai bune prețuri, până la urmă asta e ideea cu Black Friday-ul.

Dar am mai găsit un produs interesant pe care vreau să îl cumpăr neapărat, este vorba de un aparat de sudură. Am unul care este foarte vechi, la care nu merge să îi setez amperajul și plus de asta are și vreo 60 de kilograme, trebuie două persoane ca să îl mute dintr-un loc în altul. Ca prețuri sunt bune , modelul pe care îl vreau eu este ăsta, zic că merită la prețul de 436 lei și poate în perioada următoare va fi și mai mic prețul, dar rămâne de văzut.

Am văzut că la ei există și posibilitatea să achiziționați produse în rate, însă nu știu exact care e procedura, probabil trebuie să vă faceți un card de credit la băncile agreate de ei, mai multe detalii puteți să citiți dacă accesați secțiunea Plata în rate, eu nu cunosc procedura pentru că nu am cumpărat niciodată ceva în rate. Eu sunt pe principiul dacă am bani cumpăr, dacă nu aștept sau doar mă uit.

Mă gândesc că reducerile vor fi ca și la majoritatea comercianților din 11 noiembrie și probabil vor fi până la sfârșitul lunii , în general acest tip de magazine prelungesc perioada de Black Friday. Chiar sunt curios cum vor arăta prețurile la acest magazin sper să prind să îmi cumpăr măcar aparatul de sudură.

Per total au chestii interesante și nu toate sunt scumpe, sper să nu li se blocheze siteul de Black Friday. Cam în fiecare an când am vrut sa fac cumpărături de Black Friday, ba se blocau site-urile, ba nu funcționa internetul. Dar în general pe site-urile de genul ăsta nu cred că se înghesuie lumea chiar așa, încât să se blocheze serverele.

Voi reușiți să vă comandați produsele dorite pe data de 11 noiembrie când este vinerea neagră?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x