Uiți de încărcător cu Doogee S89 Pro

Pentru cei care utilizează telefonul foarte mult în perioada 22-26 august telefonul Doogee S89 Pro se va putea comanda de pe AliExpress sau direct de pe site-ul producătorului. Telefonul are ceva special și anume o baterie de 12000 mAh cu încărcare la 65 W, care suportă și încărcare wireless.

Acesta stă bine și la restul specificațiilor ecranul este unul de 6,5 inch cu rezoluție FHD+ ,memoria RAM este de 8 GB și memoria internă este de 256 GB dar se poate extinde până la 512 GB cu ajutorul unui card micro SD.

La capitolul foto vine cu o cameră wide de 64 megapixeli, o cameră de 20 megapixeli cu senzor night vision și o cameră ultra wide de 8 megapixeli, toate acestea mă gândesc că vor realiza fotografii mulțumitoare.

Telefonul va costa undeva la 1100 lei plus taxele vamale, deci eu zic că ar fi o alegere destul de interesantă având în vedere specificațiile tehnice și trebuie să mai menționez că este rezistent la apa,praf și șocuri mecanice, de asemenea va avea și carcasa iluminată de leduri, ceva în genul lui Nothing Phone.

Ce părere aveți se merită sau nu ?… țin să precizez că doar în perioada 22-26 august va fi la prețul de 230 de dolari.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x