Trotinete electrice de la Lime și Bolt

Că nu erau de ajuns trotinetele electrice de la Lime care au împânzit orașele, acum au și cei de la Bolt trotinete, care la fel și ele sunt peste tot. Însă nu știu cât de utilizate sunt, cel puțin eu le vad aruncate, stricate de persoane care nu au altă ocupație sau sunt prea reduse mintal, altfel nu văd de ce ai distruge o astfel se trotinetă sau orice altceva.

Ideea este bună, le rezervi iar dacă ai distante scurte de parcurs sunt ideale, evident trebuie sa te încadrezi în zona de acoperire altfel nu te vei putea deconecta iar aplicația îți va lua în continuare bani chiar dacă nu o folosești.

Trotinetele de la Bolt mi se par mai stabile, mai solide, însă nici cele de la Lime nu sunt rele. Tariful este de 50 de bani pe minut la ambele însă Bolt vine și cu o opțiune pentru începători prin care se limitează viteza la 25 Km/h, lucru destul de bun având în vedere că nu toți au experiență cu aceste dispozitive și nu este o plăcere să căzi cu ele mai ales fără echipament. O altă diferență între cele două trotinete este aria de acoperire care la Bolt este semnificativ mai extinsă decât la Lime.

Cum spuneam ele sunt utile însă în țări civilizate, în România doar își bat joc de ele și bănuiesc că peste tot pe unde sunt, eu vorbesc doar din ce văd prin Brașov.

Așa că dacă intenționați să utilizați astfel de trotinete nu uitați să vă deconectați la sfârșit altfel veți fi taxați în continuare…ce să mai zic aștept să văd când vor apărea și trotinete de la Uber.

1 1 vote
Article Rating

Copia n-are valoare !

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x