Traseu montan de la Fântâna lui Botorog – Cabana Curmătura – Prăpastiile Zărneștiului

Ieri am fost pe un alt traseu montan din Munții Piatra Craiului. Am ales să merg pe traseul de la Fântâna lui Botorog până la Cabana Curmătura, apoi am coborât spre Prăpastiile Zărneștiului.

Traseul a fost unul destul interesant, nu foarte dificil însă ai nevoie de un oarecare antrenament pentru al parcurge. Ca și durată am mers aproximativ 5 ore, însă am mers mai alert pe unele porțiuni.

Într-un final am ajuns și la Prăpastiile Zărneștiului, un loc abosult impresionat.

Mi-am clătit ochii cu peisaje impresionante dar în același timp m-am bucurat să văd că sunt mulți iubitori de natură. La Prăpastiile Zărneștiului era foarte multă lume, chiar am rămas surprins. În schimb pe traseul montan nu am văzut prea mulți oameni, la un moment dat totul părea atât de sinistru.

Cei care doriți să vă aventurați pe acest traseu, nu uitați de încălțămintea adecvată pentru munte…are anumite porțiuni atât pe urcare cât și pe coborâre destul de dificile și alunecoase. În același timp nimeni nu trebuie să se abată de la traseul marcat…zona este împădurită iar șansele să vă rătăciți sunt foarte mari.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x