Transportul în comun cu 24Pay

Vreau să spun că sunt fanul acestei aplicații din momentul când a devenit disponibilă în Brașov. Aplicația este ideala pentru cei ce folosesc mijloacele de transport în comun deoarece îți permite să îți cumperi bilete și abonamente cu o simplă scanare a unui cod QR sau utilizând funcția NFC, evident că să puteți cumpăra servicii trebuie să aveți un card bancar atașat la aplicație.

Practic această aplicație înlocuiește abonamentele clasice cu unele digitale și din punctul meu de vedere este foarte utilă, adică cine ar mai utiliza abonamentul clasic când ai o asemenea aplicație genială.

Aplicația este disponibilă în mai multe județe din țară cum ar fi : Brașov, București, Timișoara, Cluj Napoca, Iași, Piatra Neamț, Târgu Jiu,Arad,Sibiu, Reșița și Râmnicu Vâlcea. Pentru fiecare județ în parte sunt mai multe trasee și opțiuni pe care le puteți parcurge cu ușurință.

Eu utilizez această aplicație de câțiva ani și nu am întâmpinat nici o problemă, plățile se fac instant iar biletele sau abonamentele apar tot instant în portofelul virtual unde evident puteti vedea detalii legate de perioada rămasă până la expirarea serviciului cumpărat sau le puteți arata controlorilor. Prețurile serviciilor sunt aceleași pe care le găsiți și la ghișeele companiilor de transport în comun, nu implică alte comisioane la tranzacții .

Mie unul îmi place această deoarece este mult mai practică, mult mai confortabilă, plus că nu mai trebuie să validezi biletele sau abonamentele la urcare, uneori validarea biletelor clasice este un adevărat test de îndemânare mai ales dacă se șifonează puțin și nu mai intră în locul minuscul din validator sau când mijloacele de transport sunt foarte aglomerate. In altă ordine de idei, aplicația mai are și alte opțiuni cum ar fi reîncarnare cartele,plata la automatele de cafea, divertisment pentru plata la anumite jocuri sincer această opțiune nu am uitilizat-o niciodată iar în curând cu ajutorul aplicație se va putea plăti taxiul,parcarea,rovinieta, polița RCA,taxa de pod deci va avea mult mai multe opțiuni utile.

Chiar dacă momentan este disponibilă doar în câteva județe sunt sigur că se va extinde la nivel național cât de curând.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x