Top afaceri pe timp de pandemie

Multi dintre voi o să spuneți că cele mai profitabile afaceri sunt firmele de livrare la domiciliu care s-au dezvoltat pe timpul pandemiei, însă este total greșit. Nici nu trebuie sa te uiți pe statistici că să îți dai seama ce a mers cel mai bine pe timpul pandemiei și nu numai, îți dai seama după punctele de lucru deschise.

Am ajuns la concluzia că cel mai bine a mers industria farmaceutică, industria jocurilor de noroc și a pariurilor sportive. Acestea au deschis cele mai multe puncte de lucru cam peste tot în țară, cel puțin la Brașov sunt zone unde sunt câte șase farmacii una lângă alta, cred că pe viitor vor ajunge sa deschidă farmacie în farmacie.

Sălile de jocuri de noroc și pariuri sportive apar că ciupercile după ploaie, adică azi e florărie și a doua zi dimineața când te trezești e sală de pariuri, la modul ăsta se construiesc. Uneori când circul cu mijloacele de transport am impresia că m-am urcat în altă linie, chiar săptămână trecută am trecut într-o zonă din Brașov și era un restaurant care era de foarte multi ani acolo , ieri când am trecut se construia sală de jocuri, și când zic se construia era aproape gata de dat în folosință, deci se mișcă repede treburile. Unde îți arunci ochii vezi o astfel de afacere, apar chiar și unde te aștepți mai puțin.

Am ajuns la concluzia că sunt foarte profitabile atât timp cât se deschid una lângă alta sau din 200 în 200 de metrii. În alte țări civilizate astfel de afaceri nu pot fi deschise oriunde și nici în apropiere una de alta, dar la noi se pare că este haos și se semnează avize cu ochii închiși. Tirst este faptul că aceste farmacii, săli de jocuri sau de pariuri se construiesc în spații unde au fost alte afaceri, gen restaurante,săli de sport, magazine, cafenele, cabinete medicale…etc.

Oare chiar merg atât de bine aceste afaceri ?

 

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x