Țigări electronice

Țigările electronice sunt tot mai căutat de tot mai mulți ca alternativă la țigările normale care sunt mult mai nocive decât cele electronice. Pe piață au apărut foarte multe modele de astfel de țigări electronice cu diferite arome, cu sau fără nicotină, mai slabe, mai tari s.a.m.d.

Unele modele sunt mai ieftine, altele mai scumpe, unele se pot încărca, altele nu, cert este că tot mai multă lume este atrasă de ele, cunosc persoane care sunt înnebunite după aceste țigări electronice. Tot vorbind pe la muncă despre ele, eu fiind nefumător și nici nu voi fi vreodată, am ajuns pe un site de unde își comandă colegii, fie țigări electronice fi arome și am zis să îl împărtășesc și cu voi. Site-ul se numește fumezi.com și din câte am observat este foarte bine pus la punct, găsești cam tot ce vrei pe segmentul ăsta de tutungerie și vape shop.

Sursa foto: citymaps.ro

Am văzut că vor avea reduceri începând cu data de 11 și până în 16 noiembrie cam la tot ce înseamnă țigări electronice, lichide și consumabilele. Mă gândesc că vor avea ceva vânzări, la cât de căutate sunt aceste produse și mai ales că au prețuri mult mai bune decât competitorii lor

Mă gândesc că aceste țigări electronice pe lângă faptul că nu sunt atât de nocive pentru organism, nici nu dau dependență așa mare ca țigările normale. O altă chestie interesantă la ele este mirosul, care este unul plăcut și dispare rapid spre deosebire de tutun care miroase oribil și care nu dispare.

Din cate am observat pe site-ul fumezi.com au și asistență, care te poate îndruma sa alegi produsele corecte pentru țigara ta electronică și eventual poți întreba orice despre produsele lor. De asemenea am văzut că oferă livrare gratuită produselor ce depășesc valoarea de 150 lei.

Au și magazine fizice, de unde puteți achiziționa produse, aceste magazine le puteți găsi pe site-ul lor la secțiunea magazine, introduceți orașul și puteți vedea dacă aveți și voi în oraș un astfel de magazin. Dar de ce să vă complicați să mergeți în magazine când aveți totul în magazinul online.

Chiar dacă sunt țigări electronice, trebuie să știți că trebuie să aveți 18 ani că să le puteți achiziționa, vârsta trebuie confirmată și pe site, însă în realitate aceste magazine de tutungerie nu au cum să verifice dacă persoanele care cumpără online sunt sau nu majore, decât pe a celor care cumpără din magazine fizice.

Ce să mai lungim vorba, dacă sunteți consumatori de astfel de produse sau vreți să treceți de la țigările normale la cele electronice care sunt mai puțin nocive, trebuie să aruncați un ochi pe fumezi.com, mai ales că se apropie Black Friday și vor avea reduceri destul de mari în perioada următoare. Magazinul îl puteți accesa la adresa www.fumezi.com

Voi folosiți astfel de produse? Dacă da ce produse preferați?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x