Țepele cu coletele de 69,99 lei

Văzusem aseară la Vasile Ruscior articolul ăsta și la început am crezut că e o glumă. Bine nici acum nu îmi pot imagina cum cineva își poate lua țeapă printr-o astfel de metodă. Cică ar fi o firmă Daxton Mobil Invest care trimite colete la întâmplare în valoare 69,99 de lei, iar în interiorul coletelor ar fi produse mult mai ieftine.

Totuși eu nu cred că aceste colete sunt trimise la întâmplare, mai degrabă cred că sunt trimise cu ajutorul unor persoane din interiorul anumitor companii care dețin magazine online atât în România cât și în străinătate…adică persoane care au acces la comenzi și expediază rapid celor care au făcut comenzi de valoare respectivă…altfel nu cred că au cum sa trimită coletele așa la plesneală în speranța că cineva le va achita.

Chiar și așa nu înțeleg cum o persoană poate achita un colet pe care nu l-a comandat, mai ales că nu știe exact ce este în interior…poate e o bombă și când l-a deschis face…bum! Nu credeam că pot fi oameni atât de naivi încât să achite astfel de colete fantomă.

Totuși este ingenioasă această metodă de înșelătorie, eu nici nu mă gândeam la așa ceva și probabil nici voi. De asemenea nici măcar nu am crezut că există oameni care pot fi păcăliți cu chestii de genul. Dar când am citit articolele de pe blogul lui Vasile Ruscior m-am convins.

Voi ați achita un astfel de colet , pe care nu l-ați comandat? Cred că cel mai simplu mod să vă feriți de această înșelătorie este să căscați ochii pe AWB-uri și să vedeți ce firmă este expeditorul coletului pe care îl achitați… dacă semnați și plătiți ca primarii cu ochii închiși, rămâneți fără 70 lei .

Pentru mai multe detalii și păreri ale oamenilor va invit sa citiți articolul sau articolele lui Vasile Ruscior că are două pe tema asta… În rest nu pot să vă zic decât să căscați ochii la ce achitați și să nu primiti colete pe care nu le-ați comandat, chiar dacă vă sunt livrate gratuit.

5 1 vote
Article Rating

Copia n-are valoare !

7
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x