Televizor cu ecran OLED transparent de la LG

Cei de la LG au creat un televizor cu ecran OLED transparent. Acesta a fost prezentat în cadrul CES 2024. Din câte am înțeles este singurul televizor OLED transparent wireless din lume.

Are o diagonală de 77 de inch și folosește tehnologia wireless ca să transmită conținutul pe panoul OLED transparent. Pentru cei care nu doresc un astfel de televizor complet transparent , cei de la LG au dezvoltat și un ecran de contrast care poate fi ridicat în cazul în care experiența cu ecranul transparent nu este una plăcută.

Cred că ar arăta interesant într-o cameră, fiind transparent se poate integra cu mobilierul, poate fi așezat lângă fereastră de exemplu. Mai mult de atât i-au mai adăugat o funcție și anume Always On Display astfel încât să poată afișa diferite imagini și efecte interesante. Momentan nu se cunosc detalii legate de preț sau de data lansării însă sunt sigur că îl vom vedea pe piață curând.

Momentan nu pot să îmi fac nici măcar o idee legată de preț, însă cu siguranță nu va fi unul mic. Până la urmă nu oricine își cumpără televizor transparent. Mai jos vă las un clip în care este prezentat și vreau să îmi spuneți ce părere aveți.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x