Telefoanele mobile vor fi realizate din titan

Primul producător care va utiliza titanul pentru realizarea telefoanelor va fi Xiaomi. Aceștia promit că modelul Xiaomi 14 Pro va fi realizat din titan și în același timp va fi primul telefon din lume cu Android care va vi realizat dintr-un astfel de material.

Cu toate astea se zvonește că și alți producători vor face această schimbare, primul din câte am înțeles va fi Samsung, de asemenea se zvonește si Apple va realiza modelele iPhone 15 Pro și iPhone 15 Pro Max din titan.

Cică titanul are proprietăți superioare oțelului inoxidabil sau aluminiului și din acest motiv producători vor face această schimbare. Evident această schimbare vine la pachet și cu prețuri mai mari, cel puțin în primii ani de la lansare.

Eu personal nu văd o schimbare majoră, atât timp cât telefoanele nu sunt fiabile. Degeaba are carcasa rezistentă dacă se vor defecta după 2 ani. În altă ordine de idei cred că Apple ar fi trebuit să investească la capitolul baterii, la momentul de față sunt de o calitate jalnică. Prefer să fie telefonul fiabile de decât să fie construit din nu știu ce material.

Indiferent dacă va fi construit din titan tot se va sparge geamul de pe spate sau de pe față dacă va fi scăpat…deci nu vad nici un avantaj și nici o schimbare. În altă ordine de idei oamenii nu vor renunța la husele de protecție chiar dacă telefoanele vor fi mai rezistente. Singura schimbare pe care o văd eu va fi legată de prețuri, care probabil vor fi considerabil mai mari la telefoanele care vor fi realizate din titan.

Voi ce părere aveți despre această schimbare? Vreți telefoane care au carcasa rezistentă sau telefoane fiabile?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x