Telefoane fără încărcătoare

De anul trecut de când Apple a renunțat să mai livreze noile modele cu încărcător în cutie, nu a durat mult și toți au preluat ideea ca oile. Mi se pare cea mai mare prostie, să mergi să cumperi un telefon nou și în cutie să găsești doar cablu de date. Chiar săptămânile trecute am cumpărat un Samsung și surpriză nu avea încărcător, în schimb avea un cablu tip C la ambele capete, eu acasă aveam încărcătoare care aveau USB normal. Așa că a trebuit să cumpăr alt încărcător cu intrare tip C.

Totuși nu înțeleg care e ideea, că prețul este același ca și înainte, deci nu au cum să bage scuza că renunță la încărcătoare, ca să reducă costurile, poate doar să reducă dimensiunea ambalajului, altfel nu văd de ce ar face asemenea măgarii…mai ales că bateriile au încărcare rapidă care va necesita alt model de încărcător cu altă putere, deci exclus utilizarea celor vechi .

Cum spuneam și mai sus mi se pare penibil, plus că nu am văzut un punct de vedere clar al producătorului, probabil să mai scoată niște bani…că na oamenii se duc sa cumpere încărcătoare originale care sunt destul de scumpe. Așa că au crescut prețurile la telefoane și pe lângă asta oamenii mai sunt nevoiți să cumpere separat încărcătoarele.

Cât de curând toți producătorii de telefoane vor aborda aceasta idee…voi ce părere aveți ?…eu unul nu privesc cu ochi buni această măgărie venită din partea producătorilor de telefoane și a fost muti până a venit unul cu ideea.

Un alt dezavantaj este acela că nu prea mai poți vinde telefoanele vechi… fără încărcător original vom fi nevoiți să le vindem la preturi mult mai mici. În altă ordine de idei cred că prețurile celorlalte încărcătoare de pe piața vor exploda cat de curând… adică dacă acum un încărcător are un preț de 60 lei probabil curând va costa dublu…ca măștile în pandemie.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x