TATRATEA o băutură pentru bărbați

TATRATEA este băutura mea preferată și probabil și vouă o să vă placă dacă o să o încercați. Este o combinație de ceai cu alcool dar în concentrații mari, drept urmare trebuie consumată cu responsabilitate.

Sursa foto : drinkbox.ro

Există mai multe sortimente cu grade diferite de alcool dar și arome, incepe de la 22 % până la 72 % . Mie personal îmi place varianta de 62 % volum cu aromă de fructe de pădure. Evident de variantele cu volum mai mic se pot bucura și femeile deoarece tind să cred că acestea au fost create pentru ele.

Cum spuneam băutura trebuie consumată cu maximă responsabilitate deoarece are o concentrație mare de alcool care te amețește foarte repede, pot spune că de la această băutură nu îți este rău sau nu te doare capul dacă consumi în cantități mai mari, dar te ține treaz deoarece crește activitatea cerebrală.

Deci dacă alegi să te îmbeți cu TATRATEA nu este o idee prea bună deoarece o să adormi foarte greu sau chiar deloc, în altă ordine de idei nu recomand să o amestecați cu alte băuturi alcoolice.

Butura dacă acum câțiva ani se găsea doar în anumite localuri și nu puteai comanda decât cu limită, acum se găsește în magazine cum ar fi Carrefour, Selgros, Auchan sau în magazine specializate la prețul de 110 lei în diferite sortimente. Am pus și două link-uri unde puteți comanda sau afla mai multe detalii despre această băutură, eu vă recomand variantele cu 52 %,62% și 72% volum, sunt geniale.

5 1 vote
Article Rating

Copia n-are valoare !

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x