Soluții pentru creșterea părului

Văd pe la tv, pe internet sau prin farmacii tot felul de soluții și șampoane care îți promit că vei avea un păr ca în tinerețea demult apusă. Evident se specifică că trebuie utilizate nu știu ce perioadă produsele, care nu sunt tocmai ieftine, doar nu credeți că părul creste așa ușor, peste noapte.

Păi dacă existau astfel de produse mai era careva chel ?…clar nu…deci eu cred că sunt doar chestii de marketing și culmea este că oamenii chiar aruncă bani multi pe apa sâmbetei, pe tot felul de tratamente care le promite o podoabă capilară bogată în locul cheliei…le promite plete în vânt…doar că mulți se trezesc fără plete și cu banii dați.

Chelirea este o problemă des întâlnită în rândul bărbaților, cu vârste din ce în ce mai fragede. Și eu am o astfel de problemă, dar mie îmi place mai mult cum îmi stă cu păr scurt aproape chel, însă nu toți sunt încântați să aibă chelie, dar chiar dacă nu sunt încântați nu prea au de ales . Eu am început să chelesc pe la 25 ani și eu pun pe seama unei moșteniri genetice, sau poate pe seama gelurilor și fixativelor cu care îmi aranjam frizura în perioada adolescenței, că na trebuia să fiu la modă.

Dar să revenim la soluțiile pentru creșterea părului…oare există vreuna cu adevărat?…eu singura soluție o văd prin implantul de păr, dar nu prea e accesibilă oricui ca preț mă refer…costurile sunt de ordinul zecilor de mii de euro. Totuși parcă la noi bărbații nu e chiar așa o problemă mare chelirea, mai rău e la femei și știm cu toții de ce, ele sunt altfel…una e să vezi un bărbat chel și alta e să vezi o femeie.

Mie atât de mult îmi place cu păr scurt, încât nici nu as mai vrea să am par vreodată, mai puțin timp pentru întreținere, mai puțin șampon, nu trebuie să mă pieptăn,nu mă trezesc dimineața panicat că îmi stă parul nu știu în ce direcție…deci per total văd doar avantaje în a avea chelie.

Voi cum vedeți asta un avantaj sau un dezavantaj?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x