Soluții audio-video de la AVstore

De ceva timp am încep să îmi caut căști wireless pentru că cele cu fir nu prea îmi plac mai ales în perioada asta rece când sunt îmbrăcat gros, nu îmi sunt comode deloc plus că din ce am observat se strica foarte repede… în special se secționează cablu, cred că ați pățit toți chestia asta.

Culmea e că se strică când îți este lumea mai dragă, am cumpărat căști cu fir și mai ieftine și mai scumpe în final toate au avut aceași soartă. Tocmai din acest motiv am zis să mă orientez către căștile wireless, dar vreau sa fie și ceva calitativ din punct de vedere audio. Adică să se audă bine și de preferat sa țină și bateria, nu vreau căști pe care să fiu nevoit să le încarc zilnic…am mai avut și nu prea mi-au plăcut.

Din vorbă, în vorbă mi s-a recomandat un magazin online dedicat echipamentelor Audiovizuale. Magazinul se numește AVstore și din câte am observat are o mulțime de astfel de echipamente, printre care și ce mă interesează pe mine…căștile. Încă nu m-am putut decide la un produs anume, încă studiez și compar modelele, pentru că v-am zis vreau ceva de calitate de data asta. Oricum am ajuns la concluzia că modele de căști ieftine sunt mai mult pentru vorbit la telefon, decât pentru ascultat muzică și asta pentru că nu au calitatea sunetului pentru așa ceva.

Mă gândeam la acest model de căști de JBL care au și un preț acceptabil și din câte am văzut vor intra și la promoție de Black Friday în perioada următoare. Am înțeles că magazinul AVstore va avea ceva promoții interesante în perioada următoare, pot spune că mi-a stârnit curiozitatea, mai ales când am văzut cate produse au.

O altă categorie interesantă pe site-ul AVstore este cea cu laptop-uri, am văzut că au modele interesante, unul dintre ele ar fi laptop-ul Dell G15 care la fel va avea și el reducere de Black Friday. Evident sunt multe alte produse care vor avea reduceri însă eu m-am uitat la ce mă interesează. Magazinul mai are la vânzare și electrocasnice dar și sisteme audio-video, dar mai multe detalii găsiți la ei pe site. Eu unul aștept cu nerăbdare să văd cum vor arăta prețurile reduse.

Eu unul nu știam de acest magazin, din câte am văzut pe site are și 3 showroom-uri în București ,mai exact cele 3 locații se numesc: Mall Băneasa, Herăstrău și Cotroceni. Showroom-urile arată spectaculos din ce am văzut prezentările de pe site, acolo se pot testa o mare parte din produsele lor. Și o să îmi dați dreptate dacă accesați secțiunea showroom, chiar arată spectaculos totul…cred că doar pentru ăștia voi face un drum până la București.

Magazinul online îl găsiți la adresa www.avstore.ro în caz că vreți să vă clătiți ochii.

Am o întrebare…voi ce tip de căști folosiți?…cu fir sau wireless?… Care vi se par mai ok ?…ceva recomandări?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x