Smartphone Apple sau Samsung ?

Scriu acest articol deoarece,vreau să îmi spun punctul de vedere legat de smartphone-urile de la Apple și Samsung.

Am fost utilizator al ambelor mărci, deci pot spune că mi-am făcut o idee despre ele .

Ambele companii lansează produse de calitate ,dar produsele Samsung din punctul meu de vedere sunt mult mai fiabile și cu mai puține probleme legate de partea software și hardware.

De exemplu la produsele Samsung nu am întâmpinat să facă upgrade la Android și să nu mai funcționeze terminalul sa să afișeze erori .La iPhone am pățit de exemplu acum câțiva ani, în urma unui upgrade nu mai funcționa senzorul de proximitate sau wifi-ul . Acum câteva săptămâni au făcut upgrade la iOS 14.7 ,eu nu am avut probleme dar se pare că unii utilizatori au rămas fără semnal din cauza unui Bug .

Pe Samsung nu am întâmpinat niciodată astfel de probleme destul de deranjante din punctul meu de vedere. Totuși sunt telefoane destul de scumpe,de la care utilizatorii au pretenții și e normal acest lucru.

O altă caracteristică care propulsează Samsung în topul preferințelor mele este bateria,care are o autonomie foarte buna pe termen lung,spre deosebire de bateriile celor de la Apple care se deteriorează destul de repede.

La un Samsung după 2 ani de utilizare nu se vedeau mari diferențe când vine vorba de baterie, în schimb la Apple aproape că terminalul nu îl mai puteam utiliza ,deoarece se descărca foarte repede, fără să utilizez cine știe ce aplicații și asta după primul an .

În concluzie eu personal prefer Samsung , deoarece sunt mult mai fiabile,nu am întâmpinat probleme de nici o natură.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x