Situația anvelopelor all season a fost clarificată

Exact cum spune si titlul situația anvelopelor all season a fost clarificată de cei de la RAR, circulau tot felul de zvonuri cum că acest tip de anvelope nu este permis pe timpul iernii deoarece nu îndeplinește condițiile.

Sursa foto: autolatest.ro

Practic șoferii se aflau într-o situație neclară și deranjantă deoarece se apropie sezonul rece. Pe internet s-au propagat știri false cu rapiditate cum că ar urma să fie sancționați toți cei care își dotează pe timpul iernii mașinile cu astfel de anvelope. Registrul Auto Român a dezmințit însă aceste știri false și au precizat că anvelopele all season sunt permise dacă sunt inscripționate cu simbolurile M și S… Aceste simboluri atestă faptul că anvelopele îndeplinesc condițiile pentru a circula pe drumuri acoperite de noroi și zăpadă.

In concluzie, șoferii care vor utiliza anvelope all season inscripționate cu simbolurile M și S nu vor fi sancționați deoarece nu este interzisa prin lege folosirea acestora. Știrile false au apărut pe siteuri destul de populare și probabil autorii au redactat astfel de articole doar pentru vizualizări, nu conștientizează că prin dezinformarea publicului vor avea de pierdut.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x