Sistemul RO-ALERT

Sistemul RO-ALERT mi se pare destul de deranjant in majoritatea cazurilor când sunt emise astfel de alerte. Nu e chiar plăcut să fim treziți noaptea de astfel de mesaje mai ales care nici macar nu sunt în zonă.

Că am observat că acoperirea e destul de mare, primesc mesaj cu atenție urs pe strada cutare care este la 5 Km distanță de unde mă aflu. Nu mi se pare normal să primesc astfel de alerte dacă nu sunt localizat în zona respectivă

Alertele meteo mi se par inutile, deoarece sunt primite cu întârziere, și am observat că nu primim în același timp a este mesaje chiar dacă locuim în aceeași zonă…atunci la ce mai sunt emise aceste alerte?…doar să ne trezească pe timpul nopții?

Evident aceste alerte se pot dezactiva dar în funcție de telefon meniul pentru dezactivare arată altfel…eu chiar mă gândesc să le dezactivez deoarece nu îmi sunt utile în nici un fel.

La voi cum e cu alerte ? Va deranjează ? … Vă sunt utile ?…din punctul meu de vedere acest sistem nu ar trebui sa existe cel puțin în România…sau dacă există măcar să fie util.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x