Sistemele de securitate și supraveghere

Am mai vorbit și în trecut despre importanța acestor sisteme de securitate și supraveghere a locuinței sau a oricărui perimetru. Acum că vin sărbătorile, hoții încep să își intre în rol, că na oamenii fie sunt plecați cine știe pe unde , fie sunt ocupați cu sărbătorile.

Vă ziceam în trecut că eu am un sistem de alarmă montat, însă zilele astea am zis să caut și ceva de supraveghere…aaa nu vă imaginați că vreau cine știe ce sistem de cine știe câte sute de milioane,caut ceva simplu de montat și nu foarte scump. Tot scotocind pe Google am ajuns la magazinul ăsta de sisteme de securitate și supraveghere și mi-a atras atenția prin gama variată de produse pe care o au. Din ce am văzut este un magazin care vinde sisteme de securitate profesionale însă la prețuri accesibile.

Sunt unele magazine care vând sisteme de supraveghere și au niste prețuri de uneori le confunzi cu numărul de telefon. Am impresia că unii comercianți uită că vând în România și uită ce salarii au românii, altfel nu îmi explic de unde băgă scorurile alea, poate se mizează mai mult pe companiile care achiziționează astfel de sisteme de securitate și supraveghere. Însă mai suntem și noi ăștia, oamenii normali, utilizatorii casnici care vrem și noi să ne protejăm locuințele, dar nu la prețuri astronomice.

Așadar cum vă spuneam, după lungi căutări Google m-a dus pe site-ul celor de la Atu Teh mi-am clătit ochii pe acolo și am găsit kitul ăsta de supraveghere la prețul de 1.236 lei …au ceva reduceri probabil că tot vine Black Friday-ul. Bine, pe mine nu mă interesează Black Friday-ul, mă interesează să îmi cumpăr ce am nevoie și la un preț accesibil.

Când am intrat pe site și am văzut cate chestii au, cred că o să mai stau pe la ei vreo 5 zile până mă hotărăsc ce să cumpăr. Au chiar chestii interesante care nu se găsesc oriunde, pe lângă sistemele de securitate și supraveghere, am văzut că au și scule pentru montaj ceea ce e bine. În cazul în care cineva vrea să cumpere un astfel de sistem poate să sune și să întrebe ce scule are nevoie pentru montaj, că na nu toți au pe acasă clești pentru sertizat cabluri de rețea, conectori , mufe, cabluri ș.a.m.d. Un alt aspect care îmi place este că au și o mulțime de clipuri video pe YouTube despre produsele lor și tutoriale cu ajutorul cărora putem configura singuri produsele…puține firme fac efortul ăsta să facă tutoriale…clipul de mai sus este de pe canalul lor oficial.

Îmi place că au combinat oarecum nevoile clienților home cu cele business, adică au produse destinate atât utilizatori casnici câți și firmelor. Cum vă spuneam mai sus că văzusem kitul ăla de 4 camere însă parcă nu aș vrea să întind cabluri, să găuresc…așa că mai am o variantă, camerele wireless parcă astea sunt mai simplu de montat în comparație cu cele cablate.

Am mai văzut ceva produse interesante la categoria smart home, un set de 2 prize wifi mi-a făcut cu ochiul, mi-ar fi necesare la acvariu… să pot programa ușor aprinderea și stingerea luminilor și comutarea lor pe modul de răsărit, amiază și noapte. Din ce e specificat pe site-ul lor www.a2t.ro vor avea reduceri din 28 octombrie până în 5 decembrie deci am destul timp să mă hotărăsc. Tot la ei pe site am văzut că au și kituri de sisteme fotovoltaice la prețuri destul de accesibile, momentan nu am văzut pe undeva mai ieftine însă poate or fi.

Mai văzusem ceva interesant la secțiunea automatizări porți, în ultimul timp văd tot mai mulți care își montează astfel de sisteme însă nu știu și cât sunt de fiabile…chiar și așa e comod să apeși un buton și să se deschidă poarta nu ?

Voi ce părere aveți despre aceste sisteme de automatizare pentru porți? Merită investiția?…dar sistemele fotovoltaice merită investiția?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x