Sfârșitul războiului din Ucraina

După declarațiile lui Putin de ieri, am impresia că războiul se va termina cât de curând și nu pentru că bate în retragere Rusia, pur și simplu cred că va fi o revoluție în Rusia cat de curând.

Am văzut că după hotărârea de a mobiliza încă 300.000 de soldați din rândul civililor, oamenii au început să părăsească țara, dar și să iasă în stradă la proteste. Chiar dacă forțele de ordine se impun, eu zi că va fi o revoluție cât de curând și nu doar pentru declarațiile de ieri, ci și pentru problemele economice cauzate de acest război.

Toate problemele acestea economice vor fi resimțite de către populație prin creșterea prețurilor, șomaj și așa mai departe. Până la urmă totul are un sfârșit, dar va fi tragic pentru Rusia în anii următori.

Voi cum credeți că se va termina acest război ?… Eu zic că Rusia va pierde și asta pentru că din interior se vor strică treburile și probabil puterea va fi dată jos de popor ca la noi în 89…sunt șanse să fie o revoluție chiar dacă populația este manipulată în ultimul hal.

Cine știe poate curând Rusia va intra în era democrației, ce ziceți ?… indiferent cum se va termina războiul, sper sa nu se ajungă la utilizarea armelor nucleare.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

8
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x