Serialul Lia – Soția soțului meu sezonul 1

Nu știu voi dacă urmăriți astfel de seriale precum cel din titlu, însă eu uneori le urmăresc fără să vreau, forțat de împrejurări. Că na, dacă e televizorul deschis, te uiți sau auzi fără să vrei, mai ales dacă ai și pe cineva în familie amator de așa ceva.

Serialul Lia de pe Antena 1 lansat pe 12 ianuarie, mi se pare puțin exagerat la unele scene, sunt atât dramatice încât se observă exagerarea. Și asta am observat fost așa fugitiv. Povestea se desfășoară în jurul unei tinere pe nume Lia care a ajuns bonă într-o casă de oameni bogați. Acolo se îndrăgostește de Petru Vornicu. Practic ambii se îndrăgostesc unul de altul, chiar se și căsătoresc în timp ce soția lui Petru Vornicu era în comă de 3 ani din cauza unui accident.

Doar că Alice își revine din comă și acțiunea capătă altă turnură, deoarece cei doi amorezi trebuie să se ascundă tot timpul. Până la urmă acesta începe să își aducă aminte unele lucruri după ce isi revine. Alice știind că este soția lui Petru începe după un timp să între la bănuielile, observând comportamentul ciudat al acestuia față de ea. Bănuielile ii se confirmă când Pentru și Lia lipesc o zi de acasă iar Alice umblă prin lucurile Liei unde găsește un carnețel în care scria că trăiește o iubire interzisă care nu ar fi trebuit să existe. Mama lui Alice încearcă să o alunge din casă pe Lia prin multe metode…însă acesta nu este lăsată de Petru să părăsească casa și de aici personajele sunt puse în tot felul de situații critice. Cam asta s-a întâmplat până în episodul 13 care a fost ieri.

V-am povestit pe scurt ca să vă faceți o idee despre serial. Totuși chiar dacă povestea este interesantă, nu se ridică la nivelul serialului Clanul de pe ProTV. Chiar dacă poveștile ambelor seriale se învârt în jurul unei povesti de dragoste…parcă serialul Clanul este mai bine realizat. Nu are scene exagerate și mi se pare că actorii joacă mult mai bine. Cu toate astea serialul Lia – Soția soțului meu stârnește interesul datorită poveștii unice.

Puteți urmări serialul in fiecare joi de la ora 20:30 la Antena 1 sau cu o săptămână înainte pe pe Antena Play. Sunt sigur că acest serial va avea mai multe sezoane, dar dacă producătorii vor începe să bată câmpii, oamenii își vor pierde interesul.

Voi urmăriți astfel de seriale forțați de împrejurări ca și mine? Ce părere aveți despre serialele apărute în ultimul timp pe posturile TV?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x