Se pot face bani cu SweatCoin?

Mi-am adus aminte de această aplicație deoarece mi-a apărut la sugestii in Google Play, în trecut am testat-o sa văd dacă este așa cum spun creatorii. M-am amuzat când am văzut că 80 % din recenzii sunt venite din partea românilor care întreabă cum pot scoate banii din aplicație.

Este evident că românii au în sânge chestia asta să aștepte să cadă bani din cer fără să facă nimic. Din această aplicație nu se pot scoate bani lichizi, aplicația oferă doar monede virtuale cu care poți achiziționa produse de la anumite site-uri din afară.

Este trist că unii se așteaptă să îi plătească o aplicație care le contorizează pașii, dacă ar fi fost așa simplu să câștigi bani era bine, ne plimbam cu toții.

Cum spuneam aplicația oferă o monedă virtuală cu care poți cumpăra anumite produse, care probabil nu vor ajunge niciodată la tine. Sunt produse pe care le cumperi cu bani și nu ajung, ce să mai vorbim despre produse cumpărate cu puncte de fidelitate.

Eu am testat acum patru ani această aplicație, însă am renunțat după câteva zile deoarece consuma baterie telefonului foarte repede. Adică un telefon care se descarcă în o zi jumătate, cu această aplicație instalată se descarca în câteva ore deoarece era conectată in permanență la locație. Acum nu știu poate au mai schimbat ceva la ea dar nu prea cred deoarece nu are cum să contorizeze dacă nu este conectata la serviciile de localizare.

În concluzie cu SweatCoin nu se pot face bani reali cum se așteaptă unii, în schimbul pașilor o să primiti aceste monede care chiar așa se numesc SweatCoin. Tot e bine că oamenii cred în aplicații de genul, așa sunt motivați să facă mișcare.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x