Se lansează Need for Speed Unbound

Nu știu voi, dar când vine vorba de jocuri cu mașini, mie cel mai mult îmi place seria Need for Speed, practic aceste jocuri au făcut parte din copilăria mea. Însă titlul meu de suflet din această serie este rămâne Need for Speed Most Wanted care după părerea mea a fost cel mai reușit din serie.

Pe data de 2 decembrie, adică peste două zile se lansează oficial noul titlu numit Need for Speed Unbound care din cate am văzut din clipuri, arată demențial, cu o grafică extraordinar de realistă, poate pe alocuri puțin forțate anumite efecte grafice dar ce mai contează. Cert este că jocul va fi disponibil din 2 decembrie pentru consolele Play Station 5, Xbox și pe PC prin Steam , acesta va costa undeva la 80 de euro. Țin să precizez că se poate comanda deja pentru fiecare platformă, am pus și linkuri directe unde puteți vedea mai multe detalii dar și prețurile.

Pe console va rula fără probleme, însă pentru cei care vor să îl joace pe PC, lucrurile se schimbă puțin deoarece nu va putea fi rulat pe orice computer sau laptop. Ca să jucați Need for Speed Unbound la grafică maximă aveți nevoie de procesor AMD Ryzen 5 3600 sau Core i7 8700, memorie RAM 16 GB, placă video AMD Radeon RX 5700 de 8 GB sau NVIDIA GeForce RTX 2080 de 8 GB. De asemenea aveți nevoie de 50 de GB spațiu disponibil pe hard, iar ca sistem de operare este necesar Windows 10 64-bit. Mai multe detalii legate de acest joc puteți vedea pe site-ul EA Games. Ce să mai lungim vorba, abia aștept să văd cum se mișcă și cât de captivant va fi.

Care titlul din seria Need for Speed este preferatul vostru?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x