Scumpiri în lanț

În ultimele luni am observat o scumpire accelerată la absolut tot, scumpire în lanț a tuturor produselor, serviciilor și etc. Totul incepe de la scumpirea energiei electrice, gazelor și carburanților.

Sursa foto: viata-libera.ro

Mai merg la cumpărături și rămân șocat când văd un kilogram de zahăr 5 lei sau un litru de ulei 14 lei mi se pare exagerat și problema este că aceste prețuri vor fi și mai mari în timp…că de ieftiniri nu prea cred că vom avea parte prea curând.

Totuși până unde se va ajunge ? Trebuie să suportăm noi populația costurile pandemie, costurile războiului din Ucraina?…este un haos ce se întâmplă pe piețele de energie electrică și gaze și toate astea atrag scumpiri în lanț…și după cum observați salariile rămân la același stadiu.

Vom ajunge in situația în care nici cu salariul mediu să nu ne putem descurca de la o lună la alta, mai ales în sezonul rece când facturile se măresc considerabil. Cu salariu mediu poate,poate se descurcă omul, dar majoritatea oamenilor lucrează pe minim pe economie…aia ce fac ? Nu mai mănâncă,stau in frig?

Mi se pare aberant ca un produs să fie mai scump de două, trei ori în câteva săptămâni, chiar și cu câțiva bani daca se scumpesc tot se simte la sfârșit de lună. Voi ce părere aveți , vor mă scădea prețurile?…sau vom ajunge in situații delicate?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x