Sângerările nazale

Daca tot e timpul alergiilor, care provoacă congestii nazale clar cei afectați au și această problemă,cum spune și titlul sângerările nazale.

Și eu mă număr printre aceste persoane și această perioadă îmi crează oarecare probleme deoarece nu este chiar plăcut să înceapă să îți curgă sânge din nas când ești undeva in spațiul public sau la locul de munca, sau in mijloacele de transport.

Nu cred că este cineva căruia sa nu ii fi curs măcar odată sânge din nas, deci clar este cunoscuta senzația neplăcută, dar chiar și așa nu prea este mare lucru de făcut.

La mine această problemă se repetă de mai multe ori pe an, totuși am ales sa nu cauterizez vasele de sânge la recomandarea mai multor medici. Aceștia au susținut că dacă sângerările nu sunt dese și abundente ar fi bine să las vasele de sânge așa cum sunt.

Totuși pentru a preveni acest neplăcut moment iau câteva măsuri cum ar fi consum suc de lămâie care conține vitamina C și de asemenea iau supliment numit Tarosin care are ca scop stabilizare vaselor sangvine…practic nu mai sunt atât de fragile.

Așa practic oarecum am redus aceste episoade, plus că la mine nu este chiar așa mare această problemă deoarece de cele mai multe ori aceste episoade le-am avut acasă.

Voi va confruntați cu aceasta problemă?…și ce remedii aveți ?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x