Sandwich Maker de la Rohnson

Vreau să vă zic că tot am căutat în ultima vreme un sandwich maker bun, am avut unul nu mai știu ce firmă era dar l-am folosit mai bine de 15 ani până a cedat. Acum o să vă întrebați ce înseamnă un sandwich maker bun, având în vedere că toate fac aceleaș lucru, prăjesc sandwich-uri. Am cumpărat câteva modele de pe la magazine, unu chiar săptămâna trecută și vreau să vă zic că sunt de toată jena…mici, firave și se strică repede.

Cum vă ziceam am cumpărat unul săptămâna trecută de 90 de lei era cel mai scump pe care l-am găsit la acel moment. Am apucat să fac cinci sandwich-uri și poc s-a stricat, a făcut câteva zgomote ciudate a început să miroasă a ars și cam aia a fost…l-am dus înapoi și mi-am primit banii înapoi. Dacă nu se strica sigur se rupea ceva la el la cât de forțat de închidea…nu înțeleg cum sunt proiectate plitele fără adâncitură.

Am vrut să cumpăr altul…însă peste tot sunt la fel de firave chiar și cele mai scumpe….pe lângă asta mai sunt și mici de nici nu îți încape un sandwich. De închis nici nu mai zic, trebuie închise forțat și ori se rupe mânerul, ori clema de plastic. Nu înțeleg ce caută o clemă de plastic la un asemenea apărat mai ales când se închide forțat. Ce să mai…am luat la rând toate magazinele din Brașov… Carrefour, Auchan, Selgros, Altex, Flanco, Media Galaxy… nimic…doar mizerii că altfel nu se pot numi. Care păreau mai zdravene, aveau plitele în forma de triunghi…alea sunt și mai jalnice vă zic din propria experiență.

Nu m-am dat bătut și am început să caut și pe internet, la fel mizerii care nu au ce să caute pe piață…însă unul mi-a atras atenția e vorba de un Sandwich Maker de la Rohnson care din poze părea destul de bine făcut,exact ce îmi trebuia mie. Am văzut că e disponibil la Dedeman la prețul de 150 lei, următoare zi am și mers să îl văd pentru că e mai bine când îl vezi la fața locului. În final l-am și cumpărat, pentru că era exact ce îmi trebuia…am avut noroc că era și ultimul produs din stoc.

Deci ele se găsesc și mai zdravene însă cu greu și la prețuri mult mai mari, însă important e să funcționeze și să nu dai foc la casă. Ăsta de la Rohnson este perfect și ca construcție pentru că este solid dar are și putere. Ce e drept și el are clema din plastic dar îl ajută plitele care sunt adânci și nu se închide forțat…spre deosebire de celelalte de pe piață care au plitele fără adâncitură iar când îl închizi trebuie să forțezi foarte tare…atât de tare încât cedează ceva la el.

Îmi place cum prăjește pâinea, nu o usucă, nu o arde, iar datorită puterii de 900 W nu trebuie să aștepți foarte mult. Este destul de încăpător, se pot face două sandwich-uri în același timp fără probleme. Dacă vă aflați și voi în căutarea unui sandwich maker de calitate și v-ați săturat să dați bani aiurea pe produse slabe, vă recomand acest produs de la Rohnson își merită banii.

Stau și mă întreb dacă cu cel de 90 de lei am făcut cinci sandwich-uri și s-a ars, cu cele de 40 de lei luam direct foc ?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x