Samsung Galaxy Xcover 6 Pro

Gama Xcover de la Samsung este foarte așteptată de mulți, eu am avut un astfel de model și am fost destul de încântat de el, mai ales că este foarte rezistent la șocuri, dar și este un telefon plăcut ca design.

Noul model Xcover 6 Pro va avea un ecran de 6,6 inchi, full HD cu refresh de 120 Hz, protejat de sticlă Gorilla Glass Victus +,va fi rezistat la apă și praf, vibrații dar și șocuri mecanice. Procesorul va fi un octa-core încă nedezvăluit, memoria RAM de 6 GB și 128 GB stocare cu posibilitatea de a extinde memoria cu ajutorul cardurilor microSD. La capitolul foto vine cu o cameră de 50 megapixeli principală,o cameră de 8 megapixeli ultrawide și o cameră pentru selfie de 13 megapixeli, practic va face poze destul de calitative.

De asemenea telefonul va avea suport pentru actualizări timp de 5 ani, dar punctul forte este rezistența telefonului, bateria telefonului va fi de 4050 mAh detașabilă. Și acest aspect legat de bacteria detașabilă este foarte interesant, mai ales că după un timp bateriile își pierd considerabil autonomia.

Telefonul se va lansa spre sfârșitul lui iulie, însă prețul nu este încă cunoscut, probabil va fi destul de mare. Totuși eu unul recomand aceste telefoane din gama Xcover, practic este un telefon pe care dacă îl scapi pe jos nu ai emoții că s-a spart iar la capitolul hardware stă destul de bine. Sunt sigur că va avea un real succes deoarece producătorii în ultima vreme lansează produse tot mai fragile care nu prea rezistă la șocuri.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x