Samsung Galaxy Ring

În cadrul Mobile World Congress cei de la Samsung au prezentat un device interesant și anume Galaxy Ring. Inelul inteligent va avea funcții asemănătoare cu cele ale brățărilor și ceasurilor inteligente. Adică va monitoriza somnul, activitatea fizică , va măsura pulsul posibil chiar și tensiunea arterială. De asemenea va măsura nivelul de oxigen din sânge dar și ritmul cardiac.

Sunt curios dacă chiar va fi dotat cu un sistem pentru plăți cum se zvonește…ar fi interesant să plătești fără să scoți telefonul din buzunar. Cu ceasul este cam ciudat să plătești, însă cu inelul inteligent ar fi mult mai comod din punctul meu de vedere. Plus de asta nu tuturor le place să poarte ceva la încheietura mâinii.

Ca și design arată destul de bine însă ne putem aștepta să coste între 250 și 450 de dolari. Va fi disponibil în trei culori negru, auriu și argintiu. Bineînțeles va fi disponibil și pe mărimi…din câte am înțeles de la S la XL.

Ce părere aveți? Credeți că va avea succes noul gadget? Eu unul nu aș renunța la brățara inteligentă pentru Galaxy Ring…nu m-aș vedea purtând așa ceva.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x