Salariile din România

Când vine vorba de salarii cam fiecare angajat cred că este nemulțumit și da chiar avem de ce să fim nemulțumiți atât timp cât toate dar absolut toate se scumpesc de la o zi la alta.

Carburanții se apropie de 8 lei cât de curând, gazele, electricitatea, produsele alimentare și non alimentare, toate se scumpesc zilnic. În câteva luni unele produse ajung sa fie mai scumpe chiar și cu 50% și asta se resimte in buzunarul fiecăruia.

Salariile însă au rămas la același nivel, iar oamenii încep să se descurce din ce în ce mai greu mai ales în perioada rece când facturile au explodat. Cu toate astea nici statul nu sprijină în vreun fel companiile sau sectoarele afectate, astfel angajatorii nu numai că nu mai măresc salariile, mai reduc numărul angajaților din cauza costurilor foarte mari.

Nu are rost sa vorbim despre inflație și altele totuși mă întreb până unde se va merge cu aceste scumpiri, oricum toate se pun pe seama pandemiei însă statul român nu știe să gestioneze resursele de nici un fel. Exportăm tot ce se poate apoi cumpărăm la preturi de 10 ori mai mari același produse, oarecum ne merităm soarta.

Voi ce părere aveți despre ce am spus mai sus ? La capitolul salarii sigur se mai poate umbla puțin, mai ales la salariul minim și mediu. Cu un salariu mediu mai te descurci cumva însă cu un salariu minim pe economie nu prea ai șanse de supraviețuire cu 1500 lei .

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

6
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x