Rută ecologică în Google Maps

Google Maps primește tot mă multe actualizări și funcții noi, una dintre ele care este anunțată oficial se numește ruta ecologică și are că scop reducerea consumului de carburant. Noua funcție va calcula ruta in funcție de traseu și de trafic în timp real.

În momentul când este activată această va arăta și cât carburant va fi economist cu aproximație dacă alegi ruta ecologică. Ideea din punctul meu de vedere este foarte buna mai ales pentru cei care fac naveta și doresc să economisească timp și carburant. În schimb pentru drumurile lungi, ocazionale nu cred că ajută prea mult această opțiune.

În orașe nu știu ce să spun referitor la cei care utilizează Google Maps, adică nu cred că sunt prea mulți care utilizează Google Maps când merge la muncă sau la cumpărături sau oriunde, de obicei aceste aplicații de hărți sunt utilizate când se circulă pe drumuri necunoscute sau când trebuie să ajungi la o anumită destinație la fel, necunoscută. Ideea în sine este bună însă nu cred că va avea prea mare succes cel puțin la noi în țară.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x