Românul e tot român și pe timp de război

Exact cum spune și titlul românul e tot român, am tot văzut pe la televizor cum unii oamenii le cer bani refugiaților ca să îi transporte sau să îi lase să treacă granița.

Nu înțeleg cum unii pot fi atât de indiferenți mai ales când acei oameni fug de moarte practic. Oare dacă România ar fi în situația Ucrainei, românilor le-ar conveni sa le ceară cineva banii și nu puțin câteva sute de euro până la 1500 de euro ? …Eu sunt convins că nu, dar cu toate astea unii cam așa procedează.

Autoritățile cred că trebuie să se mobilizeze mult mai bine in gestionarea acestei crize a refugiaților, mai ales că se tot afirmă pe toate mediile că România face și drege.

Oricând situația din Ucraina se poate muta și în România, chiar dacă suntem în NATO nu ne ajută cu prea mare lucru însă toți își dau cu părerea și critică poporul ucrainean dar ce trăiesc ei acum este o dramă, Rusia face o crimă asupra acestei țări.

Totuși oricât ar încerca românii să ajute și să facă o impresie buna, tot se găsesc câteva personaje care sa păteze reputația României.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x