România este pregătită de război?

Vedem o situație fără precedent în Ucraina dar oare țara noastră cum ar fi reacționat la un asemenea atac de amploare?…oare ar fi rezistat armata noastră măcar o zi in fața rușilor ?

Eu unul nu cred, cu toate astea văd peste tot pe la tv și în online fel de fel de personaje chiar și președintele României care face afirmații care nu își au rostul la adresa Rusiei. Chiar dacă suntem în NATO asta nu garantează absolut nimic în caz de război. Nu cred că dacă România ar intra într-un război, americanii sau alte stătea ne-ar ajuta cu cine știe ce….poate cu sfaturi.

Totuși România afirma peste tot că ea e pregătită de orice și asta e chiar amuzant din punctul meu de vedere și toate aceste afirmații nu fac decât să atragă atenția asupra noastră…și toate aceste afirmații sunt făcute deoarece România se bazează pe NATO 100%.

Eu zic că mai bine ar fi sa ne vedem noi de treabă să nu mai facem afirmații când știm care este realitatea…personal nepregătit, tehnică militară învechită și multe alte dezavantaje.

Voi ce părere aveți ? România ar fi pregătită pentru un război ?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x