Robotul Ion consilierul guvernamental cu inteligență artificială

Aseară am văzut pe la la știri că Guvernul are un consilier nou și anume un robot bazat pe inteligența artificială creat exclusiv de români. Acesta a fost prezentat cu mare fast de către premierul Ciucă. Acest proiect a fost realizat cu scopul de ai ajuta pe oameni să interacționeze în timp real cu cei de la conducerea țării și să își poată spune problemele și dorințele mult mai simplu, doar cu câteva clickuri.

Cică cu ajutorul robotului Ion, românii se pot face simiți și auziți, iar guvernanții vor putea înțelege mai ușor problemele cu care oamenii se confruntă. Nu știu ce să zic…mai ales când știu că problemele și nevoile românilor se cunosc deja…de 33 ani și nici o schimbare în bine. Proiectul din câte am înțeles este în faza de învățare, adică acum colectează informații, după ce va aduna informații, ne va reprezenta în ședințele de guvern. Cu cât i se vor da mai multe informații cu atât acesta va evolua mai repede. Românii au fost interesați atât de mult de acest proiect încât softul s-a blocat pentru ceva timp…sincer să fiu nici nu mă așteptam să se întâmple altfel.

După ce Ion va strânge destule informații, aceasta îi va reprezenta pe români în ședințele guvernului…iar informațiile adunate de el cică vor influența oarecum deciziile luate…nu știu de ce am impresia că nu se va întâmpla niciodată acest lucru…doar cunoaștem mersul. Până acum guvernul nu a făcut nimic în favoarea cetățenilor, deci nu cred că un astfel de robot bazat pe inteligența artificială va schimba cu ceva lucrurile.

Dacă totuși vrei să îi scrieți ceva lui Ion îl puteți accesa la adresa www.ion.gov.ro. Momentan eu nu i-am scris nimic, însă sunt curios voi ce i-ați scrie sau ce i-ați scris deja.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

5
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x