Rise of Cultures un joc interesant

Exact cum spune și titul Rise of Cultures este un joc foarte interesant mai ales pentru iubitorii jocurilor de strategie. Cei de la Inno Games au reușit să facă acest joc foarte captivant și interesant , știm cu toții că unele jocuri mai ales cele de strategie devin plictisitoare în timp. Rise of Cultures te face să îl joci tot mai mult și devine foarte interesant pe măsură ce evoluezi satul și treci in ere unde sunt deblocate fel de fel de abilități, clădiri,eroi și multe skill-uri.

Îmi place că este online și nu este genul de joc pay to win, majoritatea jocurilor te forțează oarecum să plătești pentru a câștiga sau pentru a avansa in joc sau cei care plătesc au avantaje pe care jucătorii care nu plătesc nu le au . Genul de jocuri pay for win îmi displac deoarece trebuie să rămână la alegerea jucătorului dacă dorește să cumpere și să susțină comunitatea .

Evident și în acest joc poți cumpăra cristale dar acestea te ajută doar la scurtarea timpului pentru upgrade-urile clădirilor sau deblocarea anumitor abilități. Dar este alegerea jucătorului dacă plătește sau așteaptă, deci mi se pare destul de fairplay din partea producătorilor.

Dacă ești un împătimit al jocurilor de strategie nu trebuie să ratezi Rise of Cultures care după părerea mea este unul dintre cele mai bune jocuri de acest gen.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x