Rezilierea abonamentului la Vodafone fără penalități

Știți că dacă aveți abonamente la furnizorii de servicii indiferent care telefonie, internet sau tv nu puteți renunța la abonamente înainte de termen decât dacă plătiți anumite penalități care în funcție de valoarea abonamentului și de perioada rămasă până la expirarea contractului pot fi și de câteva mii de euro.

Însă există o portiță cu ajutorul căreia puteți renunța la un abonament fără să plătiți nici un fel de penalități, exceptând cazul în care aveți rate la produse incluse în abonament…atunci aveți obligația să plătiți ratele rămase, practic se va emite o factură cu valoarea ratelor rămase.

De exemplu eu am avut două abonamente la Vodafone și pe unul dintre numere, acum o lună am primit o înștiințare prin care mi se aducea la cunoștință că abonamentul urmează să se scumpească cu 1 euro începând de luna următoare, iar în cazul în care nu sunt de acord cu noile modificări pot renunța la abonament în termen de 30 de zile de la citirea mesajului. Așa că m-am dus fuga la un magazin Vodafone și am făcut cererea de reziliere cu mențiunea că vreau să păstrez numărul pe SIM PrePay. Țin să precizez că dacă primiți astfel de mesaje de la furnizorii de servicii și nu dați curs solicitării în 30 de zile sau cât precizează eu, se va considera acord tacit și contractul de va modifica conform documentului primit.

Am fost sunat după câteva zile, că na așa sunt ei, trebuie să îți propună și oferte,poate,poate te răzgândești, am refuzat propunerile și pe data de 21 octombrie numărul a trecut automat pe cartelă PrePay, încărcată automat cu suma de 5 Euro, după a fost activată tot automat o opțiune aleasă de ei.

În concluzie dacă primiți astfel de mesaje de la furnizori de servicii în care se specifică că se mărește abonamentul și în cazul în care nu sunteți de acord puteți rezilia contractul…să știți că se poate face fara bătăi de cap și fără plată penalităților.

Atenție însă, nu încercați să portați numărul respectiv până nu se finalizează procesul de trecere de pe abonament pe PrePay , in caz contrar se va considera că reziliați contractul din alte motive și o să fiți nevoiți să plătiți perioada rămasă.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

14
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x