Retrageri de numerar la casele de marcat de la Penny

Lanțul de magazine Penny a lansat un proiect numit CashBack prin care oamenii pot retrage numerar maxim 200 de lei direct de la casele de marcat. Este un program unic în România și probabil va fi disponibil curând și la restul comercianților…că na e mult până vine unul cu o idee, că îl copiază toți.

Practic acest program contribuie la fidelizarea clienților. Oamenii nu vor mai fi nevoiți să se deplaseze până la un bancomat că să scoată bani. Pot scoate cum spuneam mai sus, maxim 200 de lei după ce își achită cumpărăturile… evident fără să fie condiționați de valoarea cumpărăturilor. O altă veste îmbucurătoare este că sunt acceptate toate cardurile de debit și credit existente la ora actuală, însă nu știu detalii legate de comisioane de tranzacție…cert este vor exista fără doar și poate.

Din punctul meu de vedere este un program foarte interesant care va fi un real succes pe viitor. Eu unul aș vrea să văd funcția de CashBack în toate marketurile. Este ceva chiar util…chiar îmi place ideea lor.

Voi ce părere aveți despre acest proiect ingenios? Credeți că vor prelua ideea și ceilalți comercianți?

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

10
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x