Restaurantul cu specific pescăresc Dasmin din Brașov

Astăzi de Sfântul Constantin și Elena pentru că am un sărbătorit în familie, am fost invitat la restaurantul cu specific pescăresc Dasmin din Brașov. Până acum nu am mai mâncat la ei…nici măcar nu am știu de local, cu toate că cam trecut de multe ori pe lângă el. Nu prea mă omor eu cu peștele, însă acum cam toate localurile au meniu diversificat. Adică chiar dacă este cu specific pescăresc, vânătoresc au și alte feluri de mâncare pentru toate gusturile. Multe persoane mi-au spus că la Dasmin se mănâncă foarte bine și asta a fost o ocazie bună ca să văd cu ce se laudă acest restaurant…nu pot vorbi în necunoștință de cauză.

Eu m-am comandat un burger cu păstrăv afumat care a fost foarte bun, nici nu știam că există așa ceva. Plaiting-ul arată foarte bine la acest restaurant…nimic de reproșat…pe cât de bine arată pe atât de gustoasă este mâncarea.

File de păstrăv în crustă de porumb
Plachie de crap

La burger nu am făcut poză dar prezentarea este cam aceeași…mai multe detalii despre preparate găsiți pe site-ul oficial www.dasmin.ro …preparatele sunt foarte gustoase și sunt făcute pe loc ceea ce este de apreciat la un restaurant…trebuie să așteptați undeva la 30 de minute ca să gustați din delicioasele preparate. Îmi place locația mai ales că terasa are vedere la apă… se simte o briză ușoară care adie…ce să îți dorești mai mult?… mâncare bună, atmosferă bună, liniște.

Prețurile sunt acceptabile pentru 4 persoane am plăti 350 lei, cu tot cu mâncare și băutură, deci nu mi se pare că au cine știe ce prețuri exagerate în jur de 50-60 lei porția. Restaurantul este destul de populat din câte am văzut, în weekend este nevoie de rezervare astfel slabe șanse să prinzi o masă. Noi nu am avut rezervare însă am avut noroc că era o masă rezervată de la ora 17…de la 13 la 17 am avut timp destul…până la urmă cât poți să stai la un restaurant?… în medie cam 2 ore zic eu…asta dacă nu te întinzi la băut.

Restaurantul este bine amplasat pe Drumul National 11 aproape de Lunca Câlnicului…este ușor de ajuns dacă sunteți din Brașov sau sunteți în trecere. Chiar dacă la început nu am fost prea încântat când am auzit că mergem la un restaurant cu specific pescăresc…când am văzut cum arată preparatele și cât de gustoase sunt… mi-am schimbat părerea. Cu siguranță voi mai trece pe la ei și cu siguranță îl voi trece la locații favorite. Am mai văzut prin meniu câteva preparate pe care vreau să le încerc.

În concluzie ca să nu mai lungim vorba, vă recomand acest restaurant, nu am ce să zic nimic de rău despre ei…este un loc unde se mănâncă bine, îl recomandă multă lume.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x