Redmi Projector un nou produs de la Xiaomi

Acum câteva zile, odată cu lansarea seriei de telefoane Xiaomi Redmi Note 12, au lansat și un produs nou, care nu era în portofoliul lor. Este vorba de două modele de video proiectoare respectiv modelele Redmi Projector și Redmi Projector Pro.

Un produs inovativ și la prețuri accesibile, momentan sunt disponibile doar în China la prețul de 130 de dolari Redmi Projector și 180 varianta Pro. Însă prețurile vor fi mult mai mari în Europa. Spațiul de stocare vs fi de 8 GB respectiv 16 GB, dar mai sunt și alte diferențe între ele cum ar fi de exemplu varianta Projector Pro va avea corecție a imaginii, aliniere și autofocus. Aceste proiectoare sunt compatibile cu anumite aplicații de streaming, de asemenea vor avea și suport pentru asistentul virtual XioAl . Vor permite și oglindirea conținutului video folosind un telefon sau o tabletă.

Eu zic că va avea succes dacă va fi comercializat la scară largă deoarece este un video proiector ieftin și probabil va fi și de calitate. Eu folosesc produse Xiaomi și sunt destul de fiabile, nu am avut probleme cu ele, în special telefoane și brățări. Cică acest video proiector poate funcționa fără probleme peste 15.000 de ore.

Merită cumpărat ? Voi ce părere aveți? În raport și cu celelalte produse de pe piață de acest gen.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x