Redare YouTube în fundal cu browserul Vivaldi

Dacă până acum conținutul de pe YouTube putea fi rulat în fundal doar cu varianta premium care costă 25 lei lunar, iată că acum utilizatorii de Android pot rula aplicația în fundal cu browserul Vivaldi.

Browserul Vivaldi a primit recent un update care permite utilizatorilor să ruleze conținutul YouTube în fundal fără să fie necesar un cont premium. Eu zic că este cea mai bună variantă pentru cei care nu vor să plătească. Funcția trebuie activată manual din setările browserului. Trebuie activată funcția „Allow backgroud media playback„.

De asemenea noua versiune a lui Vivaldi permite utilizatorilor să blocheze redarea automată a clipurilor pe site-uri. Adică dacă vizitezi des site-uri care au integrate clipuri video acestea pot fi blocate cu ușurință. Vivaldi mai vine și cu câteva îmbunătățiri le partea de interfață dar și pe partea de sincronizare a notificărilor.

Deci dacă sunteți dispuși să renunțați la Google Chrome,Mozilla Firefox sau Edge…o alegere bună este browserul Vivaldi, mai ales dacă sunteți și fani YouTube.

Aplicația o găsiți în Magazin Play sun numele de Vivaldi Browser Smart and Swift.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x