Recenzie Motel Gilău

Va ziceam în articolul precedent că după ce am vizitat Cascada Vălul Miresei m-am întors să mă cazez în Gilău undeva la 25 de kilometri de Cluj. M-am cazat la Motel Gilău , o locație absolut genială ca așezare cu vedere la Lacul Gilău…cam așa se vede de pe terasa restaurantului.

Cazarea este decentă, foarte curat în cameră, iar prețul de 170 lei pentru o noapte mi se pare destul de ok…spre deosebire de cazările din Cluj de 400-600 lei pe noapte la care mai trebuie să pui și costurile pentru mâncare. Și nu va gândiți că în Cluj să mănânci la restaurante este ieftin. Am dat pe doi burgeri și două limonade 140 de lei…deci nu pot să zic că este chiar ieftin Clujul…pot spune că este mai scump decât Brașovul.

La restaurantul de la Motel Gilău au prețuri puțin mai mici ca cele din Cluj, însă atmosfera și priveliștea fac toți banii. Mâncare este foarte bună…dacă ajungeți acolo trebuie să le încercați pastele…sunt geniale. Personalul este de nota zece și asta contează extrem de mult la locațiile de genul… dacă gazda nu e primitoare sau condițiile nu sunt bune , nu mai merge nimeni a doua oară. Eu pot să spun că am trecut la favorite locația asta și probabil voi merge ori de câte ori voi avea ocazia.

Un alt aspect care mi-a plăcut a fost că au sute de locuri de parcare în curtea complexului și ăsta este iar un avantaj. Singurul lucru care nu mi-a plăcut a fost că restaurantul se deschide la 10…dacă vrei să mănânci mai repede micul dejun nu prea ai unde…însă nu a fost problemă pentru că dimineața am fost să văd Lacul Tarnița.

Ăștia de la Motel Gilău deschid restaurantul la ora 10… în schimb restaurantele de pe Lacul Tarnița se deschid la 12 chiar și 14. Lacul Tarnița este o zonă frumoasă însă pare abandonată, nu știu cât de animată este în cursul zilei. Pe lângă asta locațiile nu par prea primitoare…deci nu pot să vă recomand nimic pentru că erau închise toate. Nu pot să fac un articol despre Lacul Tarnița pentru că nu am văzut nimic interesant și nici nu am avut acces la serviciile oferite de restaurantele din zonă.

Drumul către Lacul Tarnița este așa și așa…sunt zone cu gropi de rupi mașina. Mi se pare o zonă moartă…nu am văzut mișcare pe la pensiuni și nici în general… Mă așteptam să fie totul mai animat, să văd oameni, să pot să beau o cafea pe un ponton s.a.m.d. Totuși mă gândesc că poate vara sunt mai mulți cu toate că nu am văzut pe nicăieri sa fie promovată zona respectivă.

La Motel Gilău este prima locație la care mă cazez și mi se dă împreună cu cheia telecomanda de la televizor…pe care evident a trebuit să o înapoiez la plecare împreună cu cheia…nu știu care e faza și nici nu am întrebat…poate le-au dispărut telecomenzile, cine știe…

În concluzie s-a meritat să mă cazez la 25 de kilometri de Cluj și vă recomand și vouă această locație atât pentru cazare, cât și pentru evenimente.

0 0 votes
Article Rating

Copia n-are valoare !

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x